Descargar Els Nois De Hidden Valley Road ebook PDF o EPUB Gratis

0
90
Els nois de Hidden Valley Road: Dins del cap d’una família americana: 10 (CATALAN)

El ebook de Els Nois De Hidden Valley Road, es un libro para los lectores aficionados con el alimentación y estilo de vida saludable, que deseen informarse de de una forma algo más científica que de costumbre.

Cuestiona el el paradigma actual, proporcionando evidencias de por qué cuestionar los dogmas alimentarios, de salud y bienestar. Que ayuda a adquirir otro punto de vista más crítico y mejorar en lo personal.

Sinopsis: Els nois de Hidden Valley Road: Dins del cap d’una família americana: 10 (CATALAN) en pdf o epub gratis

En menys d’una dècada, sis dels dotze fills d’en Don i la Mimi Galvin, un matrimoni dels EUA, van ser diagnosticats amb esquizofrènia. El discurs del somni americà que havien construït es va ensorrar sense remei, revelant unes escenes completament diferents de les que marcava el guió tradicional: maltractament psicològic, violència física reiterada, abusos. El cas va ser tan extraordinari que els Galvin es van convertir en objecte d’estudi, i van ser sotmesos a lobotomies i proves d’ADN a la recerca de marcadors genètics, i encara són, avui dia, un punt de referència a l’hora d’estudiar la malaltia. Robert Kolker recupera la història d’aquesta família i mostra l’impacte real de l’esquizofrènia en les persones, alhora que explica els diversos camins que ha emprès la ciència per entendre-la i mirar de tractar-la.

¿Cómo descargar Els Nois De Hidden Valley Road sin coste en pdf o epub?

Si quieres descargar gratuitamente este ebook en los formatos pdf o epub, puedes hacerlo siguiendo estos pasos:

Paso 1: Inicio de descarga del libro Els Nois De Hidden Valley Road

Haz clic en el botón descargar.

Paso 2: preparación de archivo para ebook pdf o epub

Espera 5 o 10 segundos hasta que cargue el fichero.

Paso 3: Concluir descarga del ebook Els Nois De Hidden Valley Road

Haz clic en descargar para adquirirlo en tu PC, móvil o tablet.

¿Estás buscando adquirir el libro del autor en formato PDF?¿O tal vez ePUB o Kindl?

Los aspectos positivos de contribuir a la descarga de un libro digital son muchos y variados. Para empezar, contribuir a la descarga de un libro digital significa recibir una descarga instantánea del libro en formato PDF. Esto significa que puedes comenzar a leerlo de inmediato sin tener que esperar a que el servicio postal te entregue su copia física. Además de esto, al descargar un libro pdf o epub, asimismo apoyas a un autor que pone su tiempo, energía y experiencia en la preparación de contenido valioso para las personas que compran sus libros.

Más información del autor

Oprah Winfrey ― «Els nois de Hidden Valley Road és una extraordinària narració d’investigació científica i saga familiar, i posa llum sobre un tema que a molts ens toca de prop: la salut mental. Robert Kolker ens introdueix al món de la família Galvin d’una manera molt íntima. Llegir la seva història ens mostra com els secrets i les disfuncions es podreixen, i com en última instància les famílies sobreviuen i ho pateixen.» Sam Dolnick, The New York Times Book Review ― «Kolker explica la seva història amb molta compassió, s’endinsa en els deliris i hospitalitzacions de cada germà mentre narra la cerca d’ajuda de la família, cada cop més urgent. Però Els nois de Hidden Valley Road és molt més que literatura sobre la desesperació. Kolker és un escriptor molt hàbil, i sap donar vida a cada membre de la família.» Hamilton Cain, Minneapolis Star Tribune ― «Valent-se d’arxius i d’extenses entrevistes amb els Galvin supervivents, Kolker ens ofereix un relat inigualable. Els nois de Hidden Valley Road està destinat a convertir-se en un clàssic de la no-ficció literària.» Kate Saunders, The Times ― «Robert Kolker explica la increïble història dels Galvin, amb molta humanitat i, admirablement, sense caure en el sensacionalisme. Kolker és un gran escriptor i un periodista d’investigació de primer nivell. Aquest llibre inoblidable ajudarà a entendre millor un trastorn terrorífic.» David Grann ― «Els nois de Hidden Valley Road ho té tot: intriga científica, investigació meticulosa, revelacions sorprenents, i per sobre de tot: un profund sentit d’humanitat. És un llibre excepcional que es pot llegir una vegada i una altra.» Time ― «A mitjans dels setanta, sis dels dotze fills de la família Galvin van ser diagnosticats amb esquizofrènia. Kolker rastreja el patiment de la família a Els nois de Hidden Valley Road, que se centra en com es va estudiar els Galvin per ajudar a entendre millor la malaltia. Tot i que bona part de la història està empeltada de tragèdia (abús, violència, mort), la veu de Kolker es manté empàtica a mesura que equilibra entre trencar el silenci darrere l’esquizofrènia i descriure els devastadors detalls d’una família en unes circumstàncies inimaginables.» Kirkus Reviews ― «Fascinant i inquietant… Kolker ressegueix de manera hàbil les teories psiquiàtriques, químiques i biològiques proposades per explicar l’esquizofrènia i els diferents tractaments imposats a cada un dels germans. El més commovedor és el retrat que fa de l’impacte de la malaltia sobre els fills que no la pateixen, la descripció d’una atmosfera emocional opressiva i els secrets de la família… Un retrat d’una profunditat i empatia sorprenents.»

Características del libro Els nois de Hidden Valley Road: Dins del cap d’una família americana: 10 (CATALAN)

Número de páginas536 páginas
Editorial:EDICIONS DEL PERISCOPI; N.º 1 edición (29 agosto 2022)
ISBN:8419332003

Els Nois De Hidden Valley Road
Autor: Categoría: Alimentación, ciencia y vida sana

Conclusión, ¿Es el mejor libro de divulgación sobre bienestar en pdf gratis?

Els nois de Hidden Valley Road: Dins del cap d’una família americana: 10 (CATALAN) es un libro que cambiará tu vida para mejor. Engloba todo, desde la claridad mental y la resistencia hasta tu objetivo final de mejora, para ciertos la ganancia de músculo y para otros los procesos de sanación. Pero más que eso, da consejos sobre cómo implementar prácticamente esta protocolo estricto en tu rutina diaria a fin de que todos tus esfuerzos sean recompensados con una mejor apariencia y salud. Si deseas comenzar a tomar decisiones por ti en lugar de ponerlas en los platos (o en este caso en las psiques) de otros, te invitamos a que leas con atención lo que ha compartido con tanta bondad por medio de su trabajo este precio tan económico.

Otros usuarios han indicado que les gusta: